alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sorte skuldertasker

 
[21]

Sorte skuldertasker: på farten med et praktisk design

Lad dine skuldre tage den tungeste byrde. Torso er bygget til at lade skuldrene agere taskebærere, så du altid har det mest nødvendige ved din side. Sorte skuldertasker er lige sagen, når stylingen skal have et klassisk og tidløst tvist. Sort går til alt. Det samme gør det velkendte adidas-logo, som naturligvis er brugt kreativt på taskerne. Det hvide logo skaber en perfekt balanceret synlighed på den sorte baggrund, så du med vanlig sporty stilsikkerhed kan bære dine ting på farten. En tur ud i det fri, indkøb, skole eller sport. Sorte skuldertasker er din faste assistent til det hele. Prop i, hvad du har brug for, og nyd bærekomforten fra brede skulderstropper med polstring. Høj eller lav? Det har ingen betydning, for du indstiller blot de justérbare remme efter din pasform og størrelse.

Sorte skuldertasker er lige hvad du mangler til dine sager

Genanvendelighed. Ja, klart. Hos adidas omstiller vi os til bæredygtighed med omtanke for emissioner og resurser. Det kommer os alle til gode. Sorte skuldertasker i genanvendte materialer kan du også få gavn af. Der er designs i lange baner, som opfylder alle behov. En lille kompakt model med præcis plads nok til pung, smartphone og nøgler – uundværlig til strandture eller til en festival. Og helt op til de store sorte skuldertasker med plads til alt dit sportstøj, sko og tilbehør. Eller hvad med noget midt imellem. Som en tote-taske med ét stort rum – perfekt til en laptop eller shopping-ture. Skal du afsted i et look uden lommer eller med begrænsede opbevaringsløsninger. Så giver sorte skuldertasker dig pladsen, som du lige står og mangler. Praktisk ruminddeling og fokus på bærekomfort gør det ekstra fedt at bære taske. Sorte skuldertasker gør tingene noget nemmere i hverdagen, og du har det nødvendige lige ved hånden.