alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sort · Punge

 
[2]
Pris
79 kr. - 99 kr.
7999
Boksning Sort Essentials Logo pungBoksning Sort Essentials Logo pung

Essentials Logo pung

Boksning

Boksning Sort Essentials 3-Stripes pungBoksning Sort Essentials 3-Stripes pung

Essentials 3-Stripes pung

Boksning

Opbevar dine penge sikkert under træningen med en af vores sorte punge

Det kan være praktisk og rart at have lidt penge eller noget ID med sig på cykel- eller løbeturen. Derfor er en af de sorte punge fra adidas helt perfekt, da de ikke fylder meget, uanset hvor mange penge du ellers måtte have med i den. Der er plads til penge og kort, samtidig med at de er slidstærke og praktiske at have med sig i lommen eller i den lille løbetaske. Det kan vise sig at være nyttigt at have lidt med i sin sorte pung, hvis man skal have noget at drikke eller får lyst til at købe noget spiseligt, når der holdes pause. Med en af vores sorte punge er du godt på vej og har ikke disse bekymringer undervejs i din træning. Vær forberedt på det meste med en af disse praktiske punge.

Små og praktiske sorte punge til enhver type brug

Hvad end du er typen, der foretrækker kun at have et par mønter og nogle kort med på farten, eller om du ofte har masser af kontanter på dig, så er en af de sorte punge fra adidas uden tvivl en god løsning. Med velcrolukning til at holde tingene på plads, er du sikker på ikke at tabe pengene på vejen. Hvordan du smider om dig med pengene er op til dig, men du skal ikke bekymre dig om at tabe dem i hvert fald. Dine sedler, kort og mønter er opbevaret sikkert og trygt i disse sorte punge, indtil du får brug for dem. De findes både med og uden de klassiske 3-Stripes, og alle modellerne kan nemt pakkes ned i en lomme eller en rygsæk. Samtidig er du sikker på at have dine værdier og dit ID med dig, hvis du skulle få brug for dette i løbet af dagen.