alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Sorte kjoler og nederdele

 
[48]
Pris
149 kr. - 3.399 kr.
1493399

Sorte kjoler og nederdele er dit sikre valg i sportsmodeverdenen

Hele farvepaletten er repræsenteret hos adidas. Det gælder naturligvis også klassikeren sort. Den reneste farve er blottet for lys, og du kan få glæde af den stærke og kraftfulde farve i kollektionerne med sorte kjoler og nederdele. Farven er genialt kontrastskabende til kjoler og nederdele, da den fungerer perfekt sammen med de feminine snit. Et sporty modelook med sort som omdrejningspunkt. Du kan til hver en tid drage nytte af de modemæssige styles, som tager dig fra stranden og sportsbanen videre på bar eller job. Sorte kjoler og nederdele er din vej til komfort med hjælp fra moderne teknologier. Krydr dit look med en off-shoulder kjole med AEROREADY, så du også kan være aktiv i den. De svedtransporterende membraner holder dig nemlig tør. Du behøver ikke nøjes med at sidde på en cocktail-bar i dit mørke look. Sving ketjseren eller golfkøllen, padl løs på vandet eller giv dit fitnesslook et ekstra pift. Elasticitet øger nemlig strækbarheden i alle positioner.

Kjoler i sort er elegance og stil på samme tid

Sort har alle dage været stilfuld og symboliseret klasse. Nu kan du selv troppe velklædt op til sport takket være sorte kjoler og nederdele i mange forskellige stilarter. Én ting, du ikke slipper for, er adidas-logoet som prikken over i’et. Og heldigvis for det, da det er din genkendelighed på sportsscenen. Luftige nederdele med ventilationspaneler og hurtigtørrende tekstiler, korte kjoler med side-slidser for optimal bevægelighed, eller noget midt imellem? Sorte kjoler og nederdele byder på valgmuligheder lige efter din smag. Hos adidas er genanvendelighed altid et tema. Derfor kan du nyde fordel af vores samarbejde om Better Cotton-initiativet, som sikrer bedre bomuldsdyrkning. Sort er farven, der visuelt fremhæver din silhuet på ypperste vis, og det er en af grundene til, at den er attraktiv og tidløs.