alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sorte sandaler

 
[3]

Sorte sandaler er strandens svar på sneakers

Om sommeren når du skal på stranden i bagende solskin, er det ikke altid lige fedt at rende rundt i sandet med sine sneakers. Men hvad nu hvis man kunne få et par lækre sorte sandaler, der rent faktisk kan beskrives som en form for sommer-sneakers? Det kan man med et par af de her fine sorte sandaler fra adidas, der fås til både store og små børnefødder. Den næste generation af strandløver og vandhunde kan med stolthed iklæde sig disse smarte sorte sandaler, og med sikkerhed gå sommeren og det gode vejr i møde. Disse sorte sandaler kombinerer det praktiske og funktionelle med det elegante og futuristiske. Modellerne er alle praktiske at anvende for børnene, selv de absolut mindste kan finde et par som passer, og samtidig er de pæne og kan sagtens bæres hvis I en aften skal lidt finere ud at spise på restaurant for eksempel.

Behagelige og lette sorte sandaler som børnene selv kan tage på

Alle modellerne af de sorte sandaler har smart og ganske enkel lukning. Modellerne sidder godt til foden, strammer ikke og giver ikke skrabemærker eller lignende på siden af foden. Til gengæld sidder de godt og tilpas, giver børnene en god komfort når de render og leger i haven, på stranden eller med vennerne på legepladsen. Fordelen ved disse sorte sandaler er, at de alle er praktiske og nemme for børnene selv at tage af og på. Så man skal ikke kæmpe med at få dem af fødderne når først de små fødder rammer sandet, og ikke kan vente med at smide fodtøjet for at komme i vandet. Det kan de nemt og enkelt klare selv. Den smidige sål som modellerne har, gør at man uden besvær kan hive dem på og af, samt føle sig godt tilpas mens der leges, klatres og løbes rundt.