alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte kasketter

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

Smart og praktisk med sorte kasketter

Sorte kasketter er enormt populære, nok ikke mindst takket være deres alsidighed. Sort er en taknemmelig farve, der uden større problemer kan kombineres med de fleste andre farver. Samtidigt er det også en flot, klar og stilfuld farve man endda kan shine lidt i, uden direkte skille sig ud fra flokken. Selvom sort jo nærmest suger solens varme til sig, så er disse sorte kasketter skabt så de giver den størst mulige komfort samtidigt med at de holder dit hoved koldt med teknologi som fugtabsorberende AEROREADY-svederem. Samtidigt har nogle af de sorte kasketter også indbygget UPF 50 UV-beskyttelse, som beskytter din hovedbund og dit ansigt mod solens skadelige stråler, alt sammen på en nem, tryg og stilfuld måde. Med remmene på disse kasketter kan du også være sikker på at indstille en pasform, så din sorte kasket bliver siddende hvor den er, og ikke smutter af første gang du skifter retning eller der kommer et vindstød.

Din sorte kasket skal være til glæde, ikke til gene

Om du spiller baseball, golf, tennis, basketball, løber eller noget helt andet, så skal din sorte kasket være en beklædningsdel som kan hjælpe dig, ikke noget du skal føle er til gene og besvær. Derfra er kasketterne udformet netop som de er, og af bløde og behagelige materialer. Designmæssigt vil adidas klassike 3-Stripes være et element du nok hurtigt kan nikke genkendende til ved de fleste af vores sorte kasketter, men også et element som ofte er værdsat og løfter designet. På enkelte kasketter er logoet mere diskret eller har måttet vige pladsen på fronten til gengæld for et mere retro design eller en helt anden illustration. Eller måske endda et af dine foretrukne holds logo, så du på denne måde, med stolthed kan fremvise din støtte og dit tilhørsforhold.