alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle i sort

 
[11]

Får dig ikke til at springe som en adidas Gazelle i sort

adidas Gazelle er og har, trods sit navn, aldrig været specifikt en løbesko. Nej adidas Gazelle startede livet tilbage 1960’erne som en fodboldsko og her har man valgt af lave en opdatering baseret på de opgraderede skos udseende i 1991. Skoen var et kæmpe hit som streetwear og ja, hvem løb ikke rundt i starten af 1990’erne og kiggede misundeligt på et par adidas Gazelle sko. I denne, opdaterede udgave, har man bevaret det oprindelige udtryk, men i nogle tilfælde gjort skoen en smule bredere for at matche til nutidens ønsker og krav om alsidighed of variation i pasform. Samtidigt er materialerne også opdateret lidt, så de ser endnu bedre ud, holder til endnu mere og endnu længere. En overdel i svineskindsnubuck giver en glat og blød følelse, eller i andre modeller en tekstureret ruskindsoverdel for bedre look og feel. Andre, moderne overdele har vi også brugt på nogle af disse modeller. OrthoLite®-indersålen i nogle af modellerne giver også en bedre affjedring og nedsætter belastningen på bevægeapperatet. Alt for at give øget komfort og større valgfrihed.

Få stil og elegance på fødderne med adidas Gazelle i sort

adidas Gazelle i sort i særdeleshed har en særlig stil og elegance over sig, men skoene fås naturligvis også i helt andre farver. Den sorte er dog nok den mest klassiske, i sine mange forskellige varianter og nuancer. Som streetwear kom de også med alle mulige steder tilbage i 1990’erne, og senere. På kaffebarer, caféer, skateboardbaner og på dansegulvene. En smart, alsidig og behagelig sko, der nu er tilbage, klar til en helt ny generation fødder, eller måske som en sko du elskede tidligere og absolut stadig kunne elske. adidas Gazelle er stadig så smart og alsidig at du kan bruge den til de fleste lejligheder, eller bare som din helt almindelige, dagligdags sko ikke mindst de varianter vi viser her, adidas Gazelle i sort, kan kombineres med det meste fra garderoben uden at clashe for voldsomt.