alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon i sort

 
[4]
kollektion
Pris
479 kr. - 640 kr.
479640
Kvinder Originals Sort Falcon skoKvinder Originals Sort Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

Mænd Løb Sort Energyfalcon skoMænd Løb Sort Energyfalcon sko

Energyfalcon sko

Mænd Løb

adidas Falcon i sort: et robust sko-look til alle modekvinder

Engang i mellem må kvinder godt have noget for sig selv. Det der fashionista-agtige, som bare fuldender looket. Når farven så samtidig er sort, så er tidløsheden hjemme. adidas Falcon i sort er en sikker favorit. Designet specifikt til alle jer, som slet ikke kan stå for chunky sneakers i 90’er stil. Dad-shoes med fylde og tyngde giver dig det fedeste afsæt, når hverdag og sport skal sparkes i gang. Stabiliserende Torsion System tilpasser sig helt eminent, hvor end du går. Asfalt, græs eller noget helt tredje. Systemet justerer efter underlagstype og sikrer naturlige bevægelser mellem hæl og forfod. adidas Falcon i sort er nutidens tilbageblik sat sammen med innovative teknologier. Så dine fødder både er moderigtigt og komfortabelt klædt på. Rebelsk og funky 90’er-mode med inspiration fra musik, kunst og frihed sender dig bemærket ud i verden.

adidas Falcon i sort – stabile skridt i alle retninger

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge. Så gå altid med sort. Den klassiske og mørke farve, du kan sammensætte med alt. Kjoler, shorts, eller træningsbukser – adidas Falcon i sort er omdrejningspunktet på dit outfit. Kraftige og brede såler er visuelt fængende og cool. Men bag facaden lurer komforten en ekstra tand. Letvægtsmellemsåler i EVA gør dine fødder flyvende. Kombineret med brede pasformer og ekstra tå-område er det en sand fornøjelse at være på farten i adidas Falcon i sort. Lækker mesh og ruskind på toppen af skoene giver en åndbar følelse, så du holder temperaturen om fødderne optimal undervejs. Rustikke og bølgede såler med vidde og kant er den synlige signatur på adidas Falcon i sort. Du vælger selv, om alt skal være kulsort, eller om du vil pryde fødderne med både sort og en ekstra kulør.