alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Black EQT

 
[6]

Black EQT - det klassiske er tilbage i nye klæder

Designmæssigt står tiden aldrig stille hos adidas. Kreative hjerner har i mere end syv årtier skabt ikoniske linjer og bestsellers. Få en bid af fortidens skarpe EQT-linje – men pakket ind i nutidens muligheder. Black EQT er farven sort, som vi alle elsker den. Helt for sig selv på sportstøj og -sko – eller i kombination med andre farver. Kun det essentielle er medtaget i equipment-serien, hvor alle forstyrrelser er skåret fra, for at kunne give dig som atlet det mest toptunede basisdesign. Vi går aldrig på kompromis med vores rødder. Arkivet lever i bedste velgående, og vi bruger det, når det er allermest passende. Som ved black EQT, hvor 90’ernes rustikke look skinner igennem. Du føler dig til tider ført tilbage til året 1991, hvor EQT blev født. Men du er også i fremtidens søgelys og alt det bedste inden for sportsmode, som endnu er set.

Sort EQT – fedt tidløst design

Valgmulighederne er der til hver en tid. Uanset designstil inden for EQT, så lægger farven sort en klassisk basis på produkterne. 90’ernes oldschool-elementer bringer minder frem på sportsbanen og i fritiden, mens tidens innovative designere også leger med det, der sker fremadrettet. Begiv dig ud på asfalten eller ind på de bonede fitnessgulve med black EQT. Sportstøj i genanvendte materialer, så du er med til at reducere emissioner og resursespild. Bæredygtig polyester kombineret med funktionel AEROREADY, der holder sved væk, er luksus for kroppen. Så forbliver du tør i black EQT og får mod på endnu mere sport. Sort EQT holder fast i sin DNA, men skuer også fremad i avantgarde samarbejder, som åbner op for modesynet i det 21. århundrede. Komfort, beskyttelse og performance holder dig optimalt kørende i sorte designs, som vi hos adidas reformerer – uden at glemme fortidens standpunkt.