alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte dunjakker

 
[34]

Luk kulden ude og hold dig varm med sorte dunjakker

Ingen kan lide at fryse. Uanset om det er en iskold vinterdag eller måske en kølig dag i foråret, så er det rart at kunne holde sig varm og tør. Det kan man året rundt med vores sorte dunjakker. Der findesr flere varianter, nogle er tætsiddende og fremstillet så der er letvægtsvarme i dem, hvilket gør dem ideelle hele året rundt. Og de kan samtidig holde både vind og vand ude, grundet deres kammerdesign uden syninger, hvilket giver øget sikkerhed for vandafvisning. Sorte dunjakker er fantastisk nemme og praktiske, og går an til stort set al anden beklædning, så du behøver ikke tænke yderligere over, hvordan du skal passe dem ind i resten af garderoben. Vores sorte dunjakker er ofte produceret med stabile Conextbaffles-dunkamre, som er vævet ind i stoffet, og sikrer endnu bedre vind- og vandafvisning.

Bliv klar til vejrets udfordringer med sorte dunjakker fra adidas

Ingen grund til ikke at kunne komme ud og være aktiv, ej heller når det regner, rusker og er koldt. Så er det med at finde den rette udgave af en af de mange sorte dunjakker, og så ellers bare ud og i gang. Du kan finde en række forskellige modeller og varianter, nogle med en smart hætte, så man også kan holde sig tør og varm om ørerne og hovedbunden hvis det er ønsket. En sort dunjakke kan være både kort og lang, så er du mest til bare at holde overkroppen lun i al slags vejr er dette muligt. Men er du på udkig efter en af de sorte dunjakker, der også kan holde dig varm og tør omkring bagdel og lår, kan det også findes hos adidas. Du kan også finde en hybrid, hvor dunisolering udgør kernen og strikærmer giver let og fri bevægelighed. Der er smarte lommer så du kan holde kontakt med omverdenen i mens, og måske også undgå vanter ved bare at holde hænderne lidt i varmen i lommerne.