alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte briller

 
[21]

Sorte briller sætter standarden for sportsmodetilbehør

Klassisk, tidløs og populær til både sport og hverdag. Sort er farven, du aldrig går galt med. Sorte Stan Smith sko, sorte Condivo bukser eller sorte briller. Farven er meget anvendt hos adidas inden for produktsortimentet, da den kan matches med alt. Når snesport kalder, er sorte briller klar til at beskytte dine øjne. Sammen med de helt rette funktioner får du det bedste ud af din skiferie. Kolor-Up™-glas sørger for en naturlig farvesans mens antidug-effekter holder linserne klare. Kombineret med ventilationskanaler og UV-beskyttelse er du sikret et tørt og beskyttet miljø omkring øjnene. Sorte briller i solskin på pisterne eller i sommerens bagende hede. Hos adidas sørger vi for, at du får effektiv øjenbeskyttelse året rundt. Solbriller, modebriller, cykelbriller eller skibriller. Uanset brilletype, så er farven sort fællesnævner for en tone på farveskalaen, som du kan bære med stil.

Briller i farven sort klæder også dig

Se klart og tydeligt fremad med sorte briller på næsen. Sportsbriller fra adidas giver dig det fulde overblik med brede brilleglas, der giver frit udsyn til konkurrenterne bag dig eller ved siden af dig. Fleksible brillestænger med justerbare næsepuder lader dig korrigere og tilpasse dine sorte briller, så den rette pasform opnås til lige præcis din hovedform. Fuld tråd i pedalerne og fart i benene på udfordrende løbeture. Ingen forhindring for dine sorte briller! De bliver siddende på næsen undervejs og letvægtsmaterialer lader brillerne sidde helt ugeneret. Retro, futuristisk design eller noget midt imellem. Alle stilarter er repræsenteret, så du kan være aktiv med øjenbeskyttelse, der matcher din smag. Bløde og tætsiddende elastikker med svedabsorbering på goggles, samt brillestænger med skridsikre kontaktpunkter på dine solbriller. Dine sorte briller sidder som støbt til dit hoved uden at falde af. Et sort brillestel er fast inventar i skuffen med sportstilbehør, så du altid kan modstå sol, insekter, vind og andre forstyrrende elementer.