alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Sorte bikinier

 
[5]

Føl dig som en fisk i vandet med sorte bikinier

Den får dig ikke til at svømme, men næsten. En sort bikini fra adidas gør i hvert fald, at du føler dig fri som en fisk i vandet og bare får lyst til at kaste dig i bølgen blå. Uanset hvilken af de mange forskellige typer sorte bikinier du er mest til, vil du være sikret masser af bevægelsesfrihed til at udfolde dine atletiske aktiviteter, hvad enten det så er i havet eller i poolen. Med en sort bikini er du både sikret god støtte til barmen men også sikret tildækning, så du ikke skal svømme rundt og tænke på om der nu skulle ske et uheld undervejs. Du kan holde dit fokus på at plaske rundt i vandet, og få tilbagelagt nogle baner. Du kan også finde en triangel udgave, der bindes i nakken, alt efter hvilken stil du er mest til. Det er ligeledes muligt, at finde en model der er lavet med ECONYL®-garn, spundet af genanvendte fiskenet og andet kasseret nylon.

Blive klar til sommer, sol og strand med en sort bikini

Er solen fremme og der er bare en smule varme i luften, er der ikke noget bedre end at tage til stranden og hoppe en tur i vandet. Du kan med en sort bikini fra adidas gøre lige præcis dette, og sikre dig selv, at du både er klar til vandet og at du samtidig også er stilsikker og smart på stranden og dermed klar til måske ligefrem at indtage iskiosken eller strandbaren. Nogle af vores modeller er produceret i et blødt og klorresistent stof, så du også kan tage i svømmehallen, og ikke behøver frygte at din smarte sorte bikini får en evig lugt af svømmehallens klor eller lignende. Med et atletisk og moderne snit og look, vil du skille dig ud fra mængden. Du vil sende et signal til alle andre i svømmehallen eller på stranden om, at du er dig selv og klar til at hoppe i vandet.