alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sølvure

 
[7]

Sølvure: følg tidens puls fra et sølvobjekt

Pynt og funktion på én og samme tid. Sølvure viser vejen ind i fremtiden, så du er opdateret med dine ærinder, træningspas og alt midt imellem. Er du til guld eller sølv? I dette specifikke udvalg er det sølvets flotte, blanke farver, der styrer showet. Du kan pryde dit look med en ekstra iøjnefaldende detalje takket være sølvure for enhver smag. En klassisk farve, du aldrig går forkert af. Sølv kan bæres til alt, som den evigt trendyt farve det er. Bær dit ur til et træningssæt, lad det være prikken over i’et på et kjolelook, eller sæt det sammen med shorts og T-shirt. Både sports- og fritidslooks vil få et forskønnende pift med et af de topfede sølvure. Skal du nå en yogatime eller være fremme i tide til en tennislektion? Sølvure giver dig et uundværligt tidsindblik, som er vigtigt i et aktivt liv.

Sølvure er del af en vedvarende modetendens

Er du ikke lige til masser af farver og remme i læder eller kanvas. Så er sølvure et oplagt alternativ. Metal har noget tidløst og robust over sig, som sikrer dig et gedigent stykke tilbehør om håndleddet. Vi hylder fortidens klassiske ur-materiale, som vi modificerer og finjusterer – præcis efter en ægte adidas-DNA. Du bliver godt kørende lige på klokkeslaget. Sølvure er mere end blot smukt tilbehør. Tidsviserne er essentielle i sportens verden, hvor et sekund kan være forskel på sejr og fiasko. Bliv klar til swim-run, maraton eller en hyggelig svømmetime iført en af de vandtætte accessories. Dyk ned, hvor det er spændende at være, og kom op igen, når tiden på uret er presset. Timer, minutter og sekunder. Tiden går, men ikke uden dig. adidas sølvure stiller skarpt på din performance. Dermed er der ingen undskyldning for at komme for sent i mål.