alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trailsko

 
[349]
1 / 8
Side:af 8

Støttende trailsko fra adidas følger dig hvor stierne ender

Tilbagelæg stejle skråninger og udfordrende klipper i et selvsikkert tempo for siden at justere højden i nedadgående retning. Henover løse sten og vild grøn beplantning med afbalancerede skridt leveret af stabiliserende Torsion System. Tag ud, hvor stierne ender, og naturen tager over. Det er her, at opdagelsesmomentet er størst. Med de modstandsdygtige trailsko fra adidas gøres udfordrende terræn let fremkommeligt. Continental™ Rubber er ydersålen af gummi tilsat sublim trækkraft, mens bred, fleksibel Traxion-ydersål er designet til at give dig maksimalt greb på ujævne flader og i vådt føre. Med sine sublime vandafvisende og åndbare egenskaber, holder den kraftige GORE-TEX®-membran dine fødder tørre og komfortable. Din ydeevne forbedret med funktionelle og specialdesignede adidas trailsko.

Gener elimineret og komfort leveret med adidas trailsko

Oplev et par fleksible trail runners, der med deres bløde tekstiloverdele og sømløse Primeknit-konstruktioner smyger sig om din fod og giver dig et komfortabelt sok-lignende fit, der varer ved. Ultimativ støtte og behagelige fastlåste fornemmelser leveret af en sublim pasform, så du kan stå distancen, når det for alvor gælder på stierne eller manglen på samme. En velplaceret og formstøbt tåkappe øger det selvsikre element i din gang. Stød reduceres af innovative såler som letvægtig EVA-mellemsål og gavmild Boost, der foruden absorbering af stød, returnerer energi i takt med, at du bruger den. Hver og en af dine bevægelser får kærlig respons.

Trail runners i jordnære farver og stilrene designs hylder naturen

Nye bemærkelsesværdige oplevelser i naturen med funktionelle trailsko i klassiske strømlinede designs tilsat jordnære farver, der hylder naturens elementer. Invester i et par trendsættende trailløbesko, der leverer både uden på og indeni. Intet overladt til tilfældighederne i et par performancesko, der snildt bringer dig gennem enhver form for terræn og også dur som det grove stykke fodtøj i hverdagen. Dit liv. Du sætter rammerne.