alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Læderstøvler

 
[968]

Stabile skridt med stødabsorberende og alsidige læderstøvler fra adidas

Bliv fragtet fra hverdagen til byen til træningen i et par klassiske læderstøvler, der hylder de ikoniske modeller fra fortiden. Historiske 3-Stripes og Trefoil følger dig på din vej. De legendariske symboler tilsættes det rå, urbane og sporty, så du får et alsidigt stykke fodtøj til hverdagens mange indslag. Komforten løftet med støddæmpende teknologier som letvægtig EVA-mellemsål. Blødere landinger og skader afværges med Adiprene-puder placeret under hæl. Tag den letvægtige og stødabsorberende følelse med dig over alt på din vej. Det mens du lader Torsion System stabilisere dine skridt med den revolutionerende teknologi, der skaber et perfekt sammenspil mellem hæl og forfod. Læg udfordringerne bag dig. Opdag dit potentiale.

Bløde lædersko med pasform der favner din fods unikke former

Sublim pasform leveret af læderstøvler med 4D-konstruktioner og bløde overdele i mesh, der tilpasser sig din fods unikke former. Primeknit er den sømløse konstruktion, der giver en støttende og sok-lignende pasform, så du kan indtage fodboldbanen med ny boldkontrol og forøget selvtillid. I en aktiv hverdag er det vigtigt med et par solide læderstøvler, der øger din performance. Ydersål af polyuretan resulterer i et stabilt fodfæste og greb på udfordrende underlag. Ingen grund til at gå ned på funktioner, når en symfoni af nyeste teknologier er til rådighed med adidas lædersko.

Suppler skohylden med et par retroinspirerede lædersko

Forkæl skohylden med et par uundværlige lædersko, der dyrker det retroinspirerede look og holder adidas’ historie i live. De strømlinede designs og det klassiske farvevalg supplerer enhver af garderobens enkelte dele, mens de vovede farvekombinationer bringer kant og nye dimensioner til et simpelt outfit. Vær ikke bange for at lege med dit udtryk. Ingen er som dig. adidas lædersko understøtter dine unikke egenskaber og din appeal med 80’er og 90’er ikoner tilsat moderne elementer.