alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Indendørssko

 
[148]
1 / 4
Side:af 4

Indendørssko - slå dig løs på tørre underlag

Supplér og kombinér din udendørstræning med sportsaktiviteter under tag. Sæsonen er ikke altid til sport i det fri, og mange sportsgrene foregår primært indendørs. Du kommer til at stå godt fast på underlaget i dine indendørssko, der er designet til at manøvrere rundt på hårde halgulve. Æd dig vej gennem forsvaret i et par indendørssko med det velkendte Demonskin for øget boldkontrol. Eller hold skansen på sikker vis i et par håndboldsko med naturgummisåler og skridsikkerhed. Sæt modstanderen af i dine indendørssko med Boost-såler, der yder returenergi, som giver dig en fordel – både når du sætter af og lander. En flyvende håndboldback mod mål, eller en blokering foran volleyballnettet. Indendørssko med Bounce giver en affjedrende effekt, som løfter dig op i højderne. Mærk i samme ombæring de bløde puder indbygget i sålerne, der fungerer som stødabsorbering, når du lander på gulvet igen.

Tættere på sejr i innovative indendørssko

Indendørsskosåler er skabt til formålet – at du står fast, hvad enten du stopper op eller accelererer. Du får den samme tryghed og effektivitet med skoenes overdele. Træd lækkert ned i et par sportssko med Primeknit, der som en anden sok giver dig en personligt tilpasset pasform. Ydermere gavner de åbne porer, der skaber åndbarhed, så dine fødder ikke sveder inde under træning og i kamp. Hvis du er typen, der aldrig får bundet dine snørebånd godt nok, så er laceless-designs lige dig. Her undgår du at falde unødigt og forsinke dine performances. Indendørssko med genanvendelighed? Jo, den er god nok! Bæredygtighed er højt prioriteret på vores vej mod at minimere brugen af resurser og reducere emissioner. Hallens trægulve eller træningscenterets gulvtæpper - indendørstræning giver varmen. Indendørssko med mesh-paneler og svedtransportering sikrer et optimalt fodklima. Dermed kan du roligt starte stopuret og give dig 100 procent til den næste sprint, for dine sokker holder tørre.