alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Glittersko

 
[4]

Ikke alle sko er skabt lige, og slet ikke disse glittersko

Disse sko er skabt til noget helt særligt. Disse sko er ikke bare skabt til at være behagelige og praktiske, men det må vi nok indrømme, også til at fange lidt opmærksomhed. Deres glittereffekt er slet ikke til at tage fejl af og supplerer et ellers veludstyret formsprog. Skoene her baserer sig på klassikere som basketskoen, 00’erne let overdrevne løbesko eller samba-fodboldsko, med plateau ydersål, der kan tilføje et par centimeter ekstra til din højde, uden at den del stjæler opmærksomheden, der mere tilfalder skoens pailletter. Glittersko kan helt sikkert tilføje lidt pang i hverdagen og helt sikkert også fange folks opmærksomhed, naturligvis også lidt afhængigt af hvordan du kombinerer dem. Men disse sko skriger faktisk efter at blive vist frem, mest muligt.

Glittersko med de features og kvaliteter du forventer fra adidas

Indrømmet, så er disse sko nok i høj grad skabt til hverdagsbrug, eller endda en tur i byen. Men det forhindrer dem ikke i at have samme features som adidas ellers så berømte sportssko. Her er overdele i læder. Adiprene+-støddæmpning, støtte om foden og et kækt udseende. Udseendet har bare fået et ekstra pift med glittereffekt. Hvordan du end vil kombinere dem, så kan du sikkert finde noget passende herinde også, og om du virkelig vil vise skoene frem, eller måske bruge nogle bukser som gemmer glittereffekten lidt væk, til du kommer ud på dansegulvet og rigtigt kan slå dig løs, og lade effektlyset spille i glitteret på dine glittersko, ja så er det stadig dig som bestemmer hvilken effekt og hvilket udtryk disse sko skal have. Måske endda til at pimpe den daglige joggingtur op eller lige skabe lidt blikfang i fitnesscentret. Mulighederne er mange og sikkert flere end vi har kunnet forestille os. Måske har du lyst til at benytte din glittersko som lidt ekstra, reflekterende sikkerhed under løbeturen?