alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skateboarding-T-shirts

 
[2]

adidas skateboarding-T-shirts til både mænd og kvinder

adidas har designet en kønsneutral skatebording-T-shirts med inspiration, der er hentet fra fodboldverden, og som dermed bruges af både mænd og kvinder. adidas’ skater-T-shirt er lavet i dobbeltstrik af genanvendelig polyester, der gør T-shirten ikke alene bæredygtig, men også fugtabsorberende med teknologien AEROREADYTM. Kraven og opslaget er lavet i ribstrik, hvilket giver ekstra komfort. Der er også et lille diskret Trefoil-logo på højre bryst.

Fuldend dit look med en adidas’ skatertrøje

adidas’ skateboarding-T-shirts er perfekt til dig, der gerne vil signalere et sporty og afslappet look. T-shirten passer til alt fra cowboybukser til en nederdel og til et par joggingbukser. adidas’ skate-T-shirt er lavet af genanvendeligt materiale, og du sender dermed et stærkt signal om, at du tager miljø og bæredygtighed alvorligt, samtidig med at du har en klassisk T-shirt, som ikke alene er behagelig at have på, men også er smart. Bare pas på, at du ikke ender med, at dine venner eller din bror, søster eller kæreste hugger den.

Pas og plej din adidas skateboarding-T-shirts korrekt

Hvis du ønsker, at din adidas skateboarding-T-shirts skal holde sig pæn så længe som muligt, er det vigtigt, at du overholder vaskeanvisningerne. Vend T-shirten på vrangen, inden du vasker den i koldt vand, gerne med andet tøj i samme farvenuance. Hermed sikrer du, at den ikke alene holder farven længere, men også at den ikke kommer ud af maskinen i en uønsket farve. Brug et mildt og skånsomt vaskemiddel og undgå skyllemiddel. Skyllemiddler har det med at binde lugt og snavs i stoffet. Skulle din adidas skater-T-shirt begynde at lugte, kan du med fordel smøre brun sæbe (den faste) på områderne og lægge trøjen i en lufttæt pose i 24 timer. Derefter kan du vaske den, som du plejer og nyde din T-shirt i mange år fremover.