alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af skatesko

 
[5]
Børn Skateboarding Blå Bravada skoBørn Skateboarding Blå Bravada sko

Bravada sko

Børn Skateboarding

Originals Sort Basket Profi skoOriginals Sort Basket Profi sko

Basket Profi sko

Originals

Mænd Originals Grå Nizza RF skoMænd Originals Grå Nizza RF sko

Nizza RF sko

Mænd Originals

Bliv klar til nye tricks med vores udsalg af skatersko

En ting er sikkert: Du kan i dette udsalg af skatersko finde det par, som du vil bruge i timevis, når du træner alene eller med vennerne rundt på diverse ramper, eller når du bare hænger ud i byen eller derhjemme. I adidas’ store udsalg af skatersko er der noget for enhver smag, og de giver en dejlig komfortabel følelse, når du er på farten, så fødderne har det godt hele dagen. Du er sikret en nærmest uovertruffen kontrol, med fleksibiliteten og det gode greb i disse skatersko på udsalg. Da de er fremstillet til langtidsbrug i time efter time på asfalten, er de slidstærke der, hvor det trænger absolut mest. Så du kan både spare penge, gøre et godt køb og sikre dig disse lækre skatersko i lang tid fremover.

Outlet af skatesko: spar penge, og gør et godt køb

Det er muligt at få god rabat på nogle af de mange modeller i vores outlet af skatersko. Der er både nogle varianter med høj hæl og andre med lavere hæl. Fælles for dem er dog, at de fleste formår at forene det enkle design med et smart og nærmest luksuriøst look. Med den lidt højere hæl kan du virkelig føle, at du får et solidt fodfæste og nærmest bliver ét med boardet, hvis det er den stil, du elsker, når du skal afsted. Andre af modellerne i vores store outlet af skatesko har det klassiske 3-Stripes på siderne, og de elegante sneakers kan med lethed anvendes til andre gøremål end blot på rampen, når du er i dit es med boardet. De kan bæres året rundt til hverdag og fest og kan matches med alle typer outfit. Med en vulkaniseret ydersål er du klar til at imponere og trække mange misundelige blikke.