alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Skateboarding-shorts

 
[5]

Hop i adidas skateboarding-shorts og cruise ned af rampen med stil

Vores skateboarding shorts er designede til dig, som vil tage dine skills til næste niveau. Du arbejder altid målrettet på at gøre dine pivot grinds og ollies perfekte. Det er den perfektion og urbane bevægelighed, som har inspireret alle dele af vores kollektion af skateboarding-shorts. Vi garanterer, at du finder det perfekte fit til din personlige stil.

Skateboarding-shorts i slidstærke materialer

Skateboarding er en af de sportsgrene, som har allermest brug for slidstærke materialer. Vores premium shorts er lavet i 435-grams bomuld, der sikrer optimal komfort og en super blød følelse på huden. De alsidige kollektioner tilbydes i basisfarver eller farverige prints med skarp grafik og vores klassiske Trefoil-logo på benet. Vores skateboarding-shorts er fremstillet i bløde naturlige fibre og med svedtransporterende teknologier, så du altid kan holde dig komfortabel og afkølet, selv når temperaturen stiger. Til de køligere dage, kan der dog kræves et ekstra lag. Men frygt ej, for med adidas skateboarding-shorts' løse fit kan du nemt trække et baselayer indenunder. Dybe lommer og justerbar talje, giver plads til dine vigtigste genstande og din personlige stil.

Din nye bedste ven i skateparken

Et sandt skater-look er ikke fuldendt, før du har de perfekte shorts på. Det er vigtigt, at dine shorts er elastiske, så de bevæger sig med din krop, når du suser gennem luften og lærer nye tricks på dit board. Du får styles, som har lommer både for og bag og masser af benplads, så dine bevægelser ikke er begrænses. Vores skateboarding-kollektioner indeholder også fede shorts, som passer til dit urbane hverdagslook. Når du ikke står på boardet, men stadig vil vise din dedikation til sporten, så har vi en bred vifte af bløde, lette shorts med skate-inspireret pasform, så du kan holde looket til alle livets begivenheder.