alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Shorts · Camo

 
[9]

Camouflageshorts - Et mønster, du aldrig bliver træt af

Shorts i alle regnbuens farver. Hos adidas har vi farvepaletten for enhver smag. Alle skal have lov at dyrke sport i yndlingsfarverne, for det er svært at holde sig til én, ikke? Et farvelook, du altid kan ty til, er camouflageshorts. Et af de mest ikoniske mønstre, du kan iklæde dig, går aldrig af mode. Skal army-grøn også være en del af din sportsgarderobe? Med disse shorts får du mere end flotte farver og et cool design. Du får selvfølgelig de bedste og mest effektive teknologier implementeret i materialerne. Topfunktionel AEROREADY baner vejen for et tørt træningsmiljø. Den svedtransporterende virkning skiller sig af med fugt, og du kan rent faktisk nyde din træning. Mærk i samme ombæring mesh-panelernes luftcirkulerende effekt, som holder temperaturen optimal og forfriskende. Et par knælange modeller til skating og et par lårkorte til roning, med fri bevægelighed til benene. Camouflageshorts fremmer i det hele taget din træning.

Camo shorts – et stærkt udtryk af casual streetwear

Militærdisciplin, power og masser af gennembrudskraft. Camouflageshorts er det velkendte look i en verden, hvor konkurrence og dueller er hverdagskost. Dermed er de helt perfekte til sport, hvor mønsteret vækker frygt hos modstanderen. Brug også dine shorts som modeshorts. Perfekt sammen med en T-shirt og et par sneakers til sommerens koncerter. Du kan kamuflere dig på flere måder. Camo shorts fra adidas er mere end blot de velkendte grønne og grå farver. Nye farvesammensætninger sender dig frisk på banen, hvor folk vil studse over de klassiske shorts i nye klæder. Udvikling og fornyelse er en vigtig del af processerne hos adidas. Det samme gælder bæredygtighed. Træn løs med omtanke for miljøet, når du er iklædt camouflageshorts fremstillet i genanvendt polyester. Pak bekymringen for blottede underbukser væk. Elastiske taljer med indbygget løbesnor holder dine shorts omhyggeligt oppe. Tag samtidig de vigtigste ting med dig på farten. Praktiske sidelommer opbevarer det hele, som du har brug for undervejs.