alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Røde tørklæder

 
[1]
Pris
169 kr. - 169 kr.
169

Hold kulden væk med røde tørklæder fra adidas

Nogle kalder dem accessories. Men for os, er de snarere en essentiel og uundværlig del af dit look. Ikke mindst for dig, som er inkarneret fodboldfan. Kombiner komfort med varme og støtte til dit hold. Lad vores bløde røde tørkløder smyge sig om din hals, mens du viser din support til dit yndlingsfodboldhold. Vores røde tørklæder er lavet i 100% akrylstrik med kontrasterende kanter og fringe.

Røde tørklæder giver farveglæde på de grå og kolde dage

Med et bredt udvalg af farver og hold-logoer, kan du holde din hals varm. Så er der mere overskud til, at hylde dit hold fra sidelinien. Vil du have varmen, men er ikke hoppet med på fodboldvognen? Så smyg vores strikkede, oversize tørklæder om skuldrene. De er lavet i en blød 85% akryl og 15% uldblanding. Du kan bære det som et sjal eller et stort, varmt kram rundt om halsen. Vores halstørklæder kommer i flere klassiske farver: Blå, sort, hvid og mange flere. adidas tørklæder er til dig, som vil vise verden hvad du er gjort af.

Design og funktionalitet

Accessories gør hele forskellen. Design og funktionalitet er grundstenene i alle vores kollektioner, også vores tørklæder. Det ikoniske adidas-design skinner tydeligt igennem i vores kollektion af røde halstørklæder. Vi vil gerne inspirere dig til, at du kan føle dig selvsikker og unik alle ugens dage. Udtryk dig som du vil og vis dig selv frem til verden. Med vores røde tørklæder kan du gøre det på selv de koldeste dage. adidas er dedikerede til, at minimere aftrykket på vores jord. Derfor består flere af vores kollektioner af store dele bæredygtige materialer. Vi er også en del af Better Cotton Initiative, som forbedrer vilkårene for bomuldsproducenterne og sikrer, at alle dele af produktionen er fair.