alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde toppe

 
[15]

Røde toppe er flammende hot sportsmode

Begær - forførende, og vovet. Farven rød sender en masse forskellige signaler. Men på sportsbanen vil du udstråle autoritet og god smag. Røde toppe klæder både mænd og kvinder. Det er som løbende lava eller en sportsvogn i ypperste topfart. En perfekt farve, når der skal konkurreres. Se frem til at tage konkurrenterne indenom til din yndlingssport. Iklæd dig præcis den røde nuance, der passer til din smag. Dyb rød, postkasserød eller over i en pink variant. Du kan skabe den perfekte farveudstråling i din nye top. Det er ikke kun moden, der er styr på. Du får også funktionalitet i topklasse. Især AEROREADY-teknologien sætter standarden for din kropskomfort. Det betyder fugtabsorbering af bedste slags, som holder overkroppen tør – selv under de mest krævende fysiske udfoldelser. Match røde toppe med dit hverdagslook, eller brug dem udelukkende til træning.

Røde toppe: designet med fokus på hele overkroppen

Alle detaljer er i fokus på røde toppe. Farven er det visuelle udtryk, som du og andre kan beundre. Men alt det indvendige og tekniske får kun du glæde af. Du som bærer toppen og oplever alle fordelene. En tør overkrop er vejen frem mod optimal komfort. Læg dertil mesh-stykker, der skaber den bedste ventilering for ekstra åndbarhed. Sammen med de ærmeløse designs med store ærmegab, der giver luft, og fri bevægelse til armene. Røde toppe er naturligvis også en del af vores fokus på at gøre alle vores kollektioner genanvendelige. Genanvendt polyester er med til at reducere emissioner og resurser, så miljøet er med i processerne. Står den på træning udendørs i de tidlige morgentimer eller efter mørkets frembrud. Her kommer 360-graders reflekser dig til undsætning, som en ekstra sikkerhed blandt medtrafikanter. Brug din top i bagende varme og nyd godt af UV-beskyttelse, eller bær den indenunder en åndbar træningsjakke.