alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rødt tøj

 
[633]
Pris
71 kr. - 3.399 kr.
713399
1 / 14

Rødt tøj: lad temperamentet skinne igennem på tøjet

Farver siger meget om personen, der bærer dem. Til kamp og konkurrencer gælder alle kneb. Rødt tøj vil få dig til at fremstå varm og stærk. Lige hvad der er brug for, når der skal hives point hjem til kontoen. Masser af følelser på samme tid. Præcis som i en sportskamp. Rødt tøj udstråler lige dele arrigskab og forførende stil, der snyder forsvaret. Du får en brandvarm modefarve, der giver dit look masser af karakter. Fra top til tå – du giver den bare hele armen i komplet rødt tøj, eller matcher et enkelt stykke rødt tøj med en anden farve. En professionel attitude, som de røde djævle fra Manchester United. Masser af klubber bruger farven rød og du kan selv betræde sportsunderlaget i den smukke farve. Temperaturen stiger under træning. Og komforten følger med. AEROREADY holder kroppen tør med svedtransporterende virkning.

Rødt tøj – en farve med den afgørende forskel

Vis hvem du holder med i ægte fankulturel stemning og rødt tøj som klubtøj. Eller kør din helt egen stil og dyrk lige den sport, der passer til dig. Undertøj og baselayers, der tager imod sved og snavs. Eller mellemlag for ekstra isolering. Yderlag er også en del af rødt tøj. De stykker tøj, der tager imod vejrets elementer. Oven i hatten kan du nyde godt af bæredygtige materialer. Genanvendelighed er i ypperste fokus. Lige fra Primegreen, hvor intet nyt polyester fremstilles – til vores engagement i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Rødt tøj fra adidas er skabt til træning. Og naturligvis til fritid og hverdag, når du vil kræse ekstra godt for kroppen. Strækbare materialer tilpasser sig dine bevægelser på unik vis. Nyd godt af praktiske detaljer med masser af mening. Hætte til de kølige løbeture, praktiske lommer til dine småting, lynlås for optimeret funktionalitet og justerbare snøre er blot nogle af fordelene.