alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Røde tasker

 
[22]

Få styr på dit grej med adidas røde tasker

Med en rød taske fra adidas kan du trygt drage ud i verden, hvad enten det er på store oplevelser over flere dage, eller om det blot er for at komme på besøg hos vennerne eller ud til en gang sport. Der er en række modeller som passer til al slags brug, og de kan fås i flere farver alt efter smag og behag. En ting er dog sikkert, med en rød taske kan både far, mor og børn komme godt ud ad døren. Med en klassisk variant til børnene, er der plads til madpakken, penalhuset og lidt bøger, og samtidig er der stiklommer, der kan bruges til kasketten og en flaske vand. Du kan også finde en rød taske, hvor der er mulighed for at sætte jakken fast i de vævede stropper, hvis ikke du kan finde plads til den i tasken, og det er blevet for varmt at have den på.

Plads til fodboldstøvler og idrætstøj i de røde tasker

Det er også muligt at finde en adventure toploader udgave, der kan bruges til en weekendudflugt, så du kommer lidt væk fra hverdagen og ud i naturen. Der er plads til badetøjet om sommeren, er du af sted om vinteren kan der sagtens findes plads til et tørt og varmt sæt tøj i den røde taske, og samtidig også væreplads nok til lidt snacks, så turen ikke bliver kedelig. Der er også flere røde tasker, som er særdeles praktiske til brug ved sportsaktiviteter eller hvis børnene skal have idræt i skolen. Der er plads til håndklæde og idrætstøj, samt til fodboldstøvlerne eller de indendørs sko. Der findes forskellige størrelser på disse røde tasker, så alt efter om du har behov for at pakke en masse ting eller blot lige de absolut vigtigste småting, kan den rette model findes.