alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde kjoler og nederdele

 
[12]
Kvinder Tennis Rød Club Tennis kjoleKvinder Tennis Rød Club Tennis kjole

Club Tennis kjole

Kvinder Tennis

Girls Tennis Rød Tennis Pop-Up kjoleGirls Tennis Rød Tennis Pop-Up kjole

Tennis Pop-Up kjole

Girls Tennis

Røde kjoler og nederdele former et levende, brandflot look

Har du nok af stilrene og minimalistiske farveudtryk. Så kan du sætte knald på dit look med røde kjoler og nederdele. Adicolor kollektionerne tager eksempelvis udgangspunkt i adidas kulturarv og byder på hele farvepaletten. Det inkluderer også farven rød, som både er sporty, stærk og energisk. Måske du forbinder farven med jul eller Valentines, men den kraftfulde farve er ideel til helårsbrug. Røde kjoler og nederdele sender dig smukt afsted til alt fra havefester og strandture til sportslige anledninger. Designmæssigt er der tænkt på både det feminine og det aktive udtryk. Det betyder også, at du kan pryde din krop med røde kjoler og nederdele til både hverdag, fest og sport. Blødt og strækbart jerseystof, florlet satin eller noget helt tredje. Uanset hvad, så kan du nyde komforten fra de bæredygtige tekstiler, da vi også er med i det eftertragtede Better Cotton-initiativet, som forbedrer bomuldsdyrkningen globalt.

Den feminine side med et sporty tvist

Det lange ben foran til en date, sidebevægelser på tennisbanen eller en skøn sejltur i solen. Røde kjoler og nederdele er top-alsidige. Korte kjoler til de rigtig varme dage og nederdele til et mere formelt sportslook. Der er røde kjoler og nederdele til enhver anledning. Hos adidas skal du ikke vælge mellem stil og komfort – du får nemlig begge dele! Åndbarhed fra AEROREADY-teknologien eller bløde isoli-bagsider. Der er kjoler til alle årstiderne. Du kan signalere varme og sportslig styrke i præcis den røde nuance, som matcher dit temperament – på og uden for banen. Krave, pressefoldede ærmer eller off shoulder uden stropper. Der er tænkt på detaljerne, så du fremstår med din personlige stil. 3-Stripes og Trefoil gør deres til, at du har genkendeligheden på din side. Røde kjoler og nederdele giver dig en brandvarm attitude. Det er medvind på sportsbanen og wow-faktor til alverdens festlige begivenheder. For hvad er mere kronen på værket, end at fejre sin triumf i et rødt sportsskrud?