alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Røde hætter

 
[9]

Røde hætter er kraftfulde looks til din hovedbeklædning

En rød hætte har uanede evner til at løfte dit outfit. En kraftig farve vidner om dit mod og enestående personlighed. Hold dig ikke tilbage. Vær ikke bange for at skille dig ud. Træd i karakter og fortæl hele verden, hvem du er med en af de mange røde kasketter fra adidas. Brug af kvalitetsbevidste materialer er i fokus. Blandt andet twill af 100% bomuld for en blød fornemmelse. Det i kombination med polstrede svedremme, så varme dage ikke slår dig ud af kurs. Justerbare remme bagpå gør det ligetil at justere kasketten din hovedform. Pasformen er sublim.

En rød hætte til årets solrige dage

Solrige dage bringer glæde. I hvert fald så længe, du er klædt på til vejret. Træk en rød hætte på hovedet, og du er klar til at nyde de varme, skarpe solstråler. Kasketter med brede, fleksible buer forhindrer solens stråler i at finde vej til dit ansigt. Indbygget UV-beskyttelse passer ekstra godt på dit ansigts sårbare hud. Nyd de varme dage uden at skulle bekymre dig om en kedelig forbrænding. Funktionalitet frem for alt, så du kan passe godt på dig selv nemt og bekvemt.  

Udtryk din passion med en hovedbeklædning fra adidas

Hyld dit favorithold med en af de røde hætter. Flere af de unikke adidas kasketter sætter fokus på de store sportsklubber, så du kan udtrykke din gejst for fodbold eller basket. Omfavn det klassiske look med 3-Stripes og røde hætter i et simpelt, strømlinet design. Giv dine favoritjeans og garderobens minimalistiske T-shirts et løft med en af de røde hætter. Den rette hovedbeklædning kan gøre den store forskel for dit ydre. Især hvis du tør hylde de iøjnefaldende farver. Rød er lig lidenskab og passion. Stolthed og selvtillid er en del af den dybe farve. Hvad skal din røde hætte fortælle om dig?