alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Rød · Joggingbukser

 
[2]

Lækre, røde joggingbukser til hverdag og træning

En af de mest ikoniske beklædningsgenstande i vores store udvalg er vores ikoniske 3-Stripes joggingbukser. De har været elsket af mange i flere årtier og bliver ved med at være et af vores mest populære produkter. De røde joggingbukser har fokus på funktionalitet, komfort og tidløst sportsdesign. Vores bukser er skabt til dig, som ønsker tøj, du kan bevæge dig i, men som heller ikke vil gå på kompromis med design og stil. Vores brede udvalg af modeller er specialdesignede til en bred vifte af aktiviteter og sportsgrene, så vi er sikre på, at du finder de perfekte bukser til lige præcis din træning. For et tight fit er vores bukser med lige ben og elastiske kanter ved talje og ankler perfekte. De sidder hvor de skal, men lader stadig din krop få fuld bevægelsesfrihed. Dette klassiske fit, i kombination med den røde farve, er et stykke modehistorie i sig selv. Sat sammen med matchende hættetrøje, er dit look ikke til at skyde igennem.

Den aktive livsstil gennemsyrer vores kollektioner af røde joggingbukser

Den klassiske røde joggingbuks bliver ved med at være på mode. De er en del af vores DNA på lige fod med Trefoil og 3-Stripes. Vores design hylder adidas' stolte historie med en kombination af bomuld og fleece, som giver optimal ydeevne, komfort og strømlinet design. Vores røde joggingbukser kommer i regular og slim fit. Den elastiske bomuld kammer kroppen og giver optimal komfort. Vores kollektioner af joggingbukser giver dig adidas' mest nyskabende teknologier. Primegreen er vores serie af high-performance stof og består af mindst 40% genanvendt materiale. Vi er medlem af Better Cotton Initiative for at forbedre forholdene for producenter verden over. Igennem dette arbejder vi også på at mindske vores klimaaftryk. Ved hjælp af innovation forbedrer vi hele tiden vores teknologier og måden hvorpå vores kollektioner vækkes til live.