alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde hættetrøjer

 
[39]

Smarte materialer til smarte, røde hættetrøjer

De røde hættetrøjer her er, i videst muligt omfang fremstillet med tanke på resurser og emissioner med brug af genanvendt polyester, og i vores røde hættetrøjer med bomuld, så er denne dyrket og høstet i overensstemmelse med kravene fra Better Cotton-initiativet. Når det gælder snittet, tykkelsen på stoffet og det generelle look er der også sørget for alsidighed, så du altid kan finde en rød hættetrøje. Så hvad enten det bare er til brug som casual wear, til en workout, løbeturen eller en kølig dag på fodboldbanen, så er der noget her som kan passe dit behov og din personlige stil. Bare se de klassiske retrodesigns, eller de nye, smarte udførelser der også er her.

Fra casual Friday og til kampen søndag, det kan du med en rød hættetrøje

Om det er fredagens afslappede påklædning på jobbet eller ude i byen med vennerne, så kan man sagtens have en af de røde hættetrøjer herfra på. Alle er da heller ikke samme nuance af rød, så temperament kan jo medvirke til at afgøre hvor rød du vælger at være. Samme trøje kan du lige så godt bruge til søndagens fodboldkamp mod de lokale ærkerivaler, så du kan holde varmen til du skal ind på banen og yde. Selv en let omgang støvregn plejer en rød hættetrøje som dem her snildt at kunne klare.

Vis hvor din sympati ligger

En rød hættetrøje passer da også ofte, hvis du vil vise din støtte for et bestemt hold, eller et af de danske landshold. Samtidigt kan du også vælge, hvor tydeligt og dominerende du ønsker adidas brandet skal være på din røde hættetrøje. Du kan også vælge både 3-Stripes logoet, eller gå retro og vælge en af trøjerne med det klassiske Trefoil logo på, som vel blot er blevet mere og mere genkendeligt siden det debuterede i 1972.