alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Rød · Bikini & Tankini-underdele

 
[2]

Røde bikini- og tankini-underdele: klar til uigenkaldelige sommerminder

Et af de bedste steder på kloden er på stranden på en sommerdag. Dit outfit er sikret på forhånd, for der skal bades, slikkes sol og dyrkes strandsport. Badetøj fra adidas er klar til at pryde dit look med maksimal sportiness og fri bevægelighed. Kombinér selv det perfekte sæt med valg af under- og overdel. Røde bikini- og tankini-underdele stråler om kap med solens varme stråler. Vælg en tilsvarende rød bikinitop eller tankini for et komplet rødt look, der matcher sommerens hede farver og med beskyttende UV-overflader, der beskytter huden mod de skarpe stråler. Supplér med kasket og solbriller for optimeret tildækning. Tætsiddende pasformer og atletiske snit. Dine røde bikini- og tankini-underdele er skabt til bevægelse. Høje hofteudskæringer er din sikkerhed for bikinitrusser, der ikke glider ned. Helt nødvendigt, når du skal have en dukkert, eller når du manøvrerer rundt på et surfboard.

Røde bikiniunderdele – holder badesæsonen i gang

Når sommeren går på hæld, rykkes svømmeaktiviteterne indendørs. Røde bikini- og tankini-underdele indfrier alle dine badebehov. Klorresistent stof modvirker, at farver og stof ikke falmer og forbliver tørre. Så du kan få glæde af dine bikiniunderdele i lang tid. Sport på vand eller land. Du vil være et rødt lyn over det hele i præcis den tone, der falder bedst i din smag. Ekstra foring strategiske steder på trusserne skaber øget tildækning, så du trygt kan skyde badesæsonen i gang. Vinterbadning, svømmehal, strand eller pool på charterrejsen. Dine røde bikini- og tankini-underdele er klar til vandsjov samt til at følge dig i sejr i konkurrencer. Funktion og mode får dig direkte fra stranden med veninderne og ud på bassinkanten, hvor startskuddet lyder. Undervejs kan du nyde de multifunktionelle underdele en ekstra tand. Genanvendte materialer er vejen mod reducering af ressourceforbruget og emissioner. Et bæredygtigt aspekt, som er en rød tråd i adidas filosofi.