alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Rejsetasker

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

Fyld dine rejsetasker op med det du ikke kan undvære

Er du klar til nye eventyr med adidas? Så har vi rejsetasker til alle dine ture i ind- og udland. Små som store ture giver uforglemmelige oplevelser og dit habengut skal du selvfølgelig have med. Store rejsetasker med praktiske rum og supernem adgang fra oven er din følgesvend på længerevarende ophold. Det er den slags opbevaringsløsninger, du har med dig på lejrskole, overnatninger i det fri eller weekendture. Med plads til tøj og tilbehør til flere dage kan du nyde nye input væk hjemmefra uden at gå ned på noget. Små rejsetasker er også tilgængelige. Dem har du brug for til dine hverdagsture, når du manøvrer rundt i byen. Her er der plads til alle hverdagsting og fornødenheder. Som altid er fleksibiliteten i højsæde hos adidas. Hvilket betyder rejsetasker i alle størrelser, som du naturligvis kan bruge til andet end rejser.

Rejsetasker til alt du behøver på farten

Variation kan være en god ide, hvis du ønsker at sprede dit indhold ud i flere tasker, så alt bliver pakket struktureret og du har det lige ved hånden i rette øjeblik. Kombinér eksempelvis en rygsæk med en bæltetaske. Har du behov for det, så supplér op med en mulepose, som sagtens kan bæres i hånden ved siden af. Valg af bagage afhænger naturligvis af dit rejsemønster og du vil altid få plads til det hele. Lynlåse, knapper og net i højeste kvalitet samt genanvendt polyester er noget af det, der kendetegner rejsetaskerne. Det er også smart at vælge en vandafvisende model, så du kan være trygt undervejs i Danmark og udlandet trods evig risiko for byger. Separate rum er en del alle de sporty rejsetasker fra adidas. De giver dig bl.a. mulighed for at adskille beskidte sko og snavsetøj fra det rene tøj. Eller opbevare et fugtigthåndklæde i et dertil indrettet rum.