alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Punge

 
[3]

Punge til kort og småting - optimal organisering

Vink farvel til mønter og sedler i lommen. Slut med at rode efter de rigtige mønter, når det er tid til at betale for dine varer. Eliminer irritationsmomenter og skab overblik over dine finanser med en kvalitetsbevidst og slidstærk pung fra adidas. Og det, mens du bakker op om miljøet. Jordens ressourcer er sparsomme og dyrebare. Derfor er der brugt genanvendeligt polyester i produktionen af punge. Flere af de lækre modeller er udformet med lærredsvævning af 100% genanvendt polyester. Sammen sparer vi på ressourcerne og reducerer emissioner. Det betyder, at du kan handle med god samvittighed, når du er på udkig efter din næste pung.

Detaljeorienterede adidas punge

Skarpe, funktionelle detaljer gør det nemt at holde dig organiseret, når det igen er tid til dagligdagens indkøbsture. Stiklommer gør det nemt at holde styr på sedler og kort, mens sikre møntlommer er det perfekte gemmested til småpenge. Et gennemsigtigt ID-hylster fungerer godt til vigtige dokumenter, du ønsker at holde synlige, såsom dit kørekort eller sundhedskort. Top det op med en kraftig velcrolukning eller lynlås, der gør det ligetil at åbne og lukke pungen, og du har den perfekte følgesvend. En makker, der er til at regne med. 

Vælg punge i enestående designs

De slanke punge er lavet i et lækkert og gennemtænkt design, der gør at de er lige til at proppe i baglommen. Andre er produceret med fokus på plads til opbevaring og er deraf udformet med en tynd, justerbar rem, der gør det muligt at tage pungen om skulderen. De rummelige udgaver er tiltænkt dig, der foruden plads til kontanter, vil have plads til mobiltelefon og nøgler, når du køber ind. Brug af vandafvisende materialer holder dine værdier tørre på regnfulde dage, mens moderigtige, sporty designs går hånd i hånd med et smart outfit. 3-Stripes og Trefoil-symbolet indskriver dig i adidas’ legendariske historie.