alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Lyserøde toppe

 
[29]

Lyserøde toppe: træningstilfredshed med arme i fuld sving

Fleksibel allroundbrug med masser af bevægelsesfrihed. Lyserøde toppe er uundværlige til alt, hvad du foretager dig i sportens verden. Frie armhuler og skuldre lader dig tage de ekstra armbøjninger, der skal til, når formes presses til det bedre. Lyserøde toppe er helt uden begrænsninger. Stræk ud, varm op, løft vægte, sving ketsjeren eller giv den gas til kuglestød. Undervejs bliver du mandsopdækket af HEAT.RDY-teknologien, som leverer åndbarhed og tørhed via svedtransporterende udviklinger. Farven lyserød er som skabt til bevægelse. Sommerfrisk og elegant lyser den op lige når du har brug for det. Til de afgørende bolde på tennisbanen, eller når sprint sættes ind på atletikbanen. Silkeblødt stof føles yderst behageligt mod huden. Sammen med genanvendte materialer er komforten optimeret på alle parametre. Primegreen er metoden, der udelukkende anvender 100 procent genanvendt polyester. Det betyder lyserøde toppe til træning og hverdag – med bevidsthed om nutidens og fremtidens klode.

Lyserøde toppe sætter modstanderen skakmat med overlegenhed

Den helt rette nuance, som falder i din smag. Lyserøde toppe er mange forskellige toner. Friske sportsentusiaster kan lege med looket og tilpasse sig sportsgrenen. En cropped top matchet med højtaljede leggings eller en model med store ærmegab og kig til din adidas sports-bh eller brystkasse. Løs eller tætsiddende. Valget er dit, hvad enten du har brug for kompression eller ej. Elasticiteten i materialerne holder bevægeligheden oppe. Kombineret med ærmeløse designs, kan du tage ved lige der, hvor du skal, for at udføre din træning. Bryderagtige designs med kryds på ryggen og mesh sikrer yderligere åndbarhed med åbne looks, der får modstanderen i gulvet. Lyserøde toppe med krave og knapper sender dig regelret afsted på sejlture eller til indædte kampe på røde grusbaner. En løbetur inden solopgang og hede temperaturer er der altid plads til. Bliv set i morgentrafikken i lyserøde toppe med 360-graders reflektering.