alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lyserøde T-Shirts og bluser

 
[81]
1 / 2
Side:af 2

Lyserøde T-Shirts til de farve - og bevægelsesglade

Du tror det måske ikke, men lyserød er farven til alle anledninger, også dem hvor du sveder og får pulsen op. adidas har implementeret sprudlende lyserøde nuancer i flere af deres T-shirt kollektioner. Fra deres klassiske 3-Stripes T-shirts til adidas Originals, Trefoil T-shirts og populære toppe med let batik print. De fåes alle i de mange populære lyserøde nuancer såsom Power Pink, Coral Haze og Glow Pink. Med det brede og alsidige udvalg af lyserøde T-shirts, udfordrer adidas dem som mener, at pangfarver kun er til festlige begivenheder. Lad adidas hjælpe dig med, at gøre hver træning til en fest.

Lyserøde T-shirts til gavn for dig og miljøet

adidas har altid fokus på bevægelighed, design og bæredygtighed. Flere af deres kollektioner og lyserøde T-shirts er skabt med Primeblue, et slidstærkt stof lavet af minimum 40% genanvendt plastik. Flere af adidas' ikoniske kollektioner indeholder lyserøde T-shirts som ikke bare giver dig fantastisk åndbarhed, men som gavner både din træning og miljøet. Flere af deres lyserøde bluser, T-shirts, leggings og sæt, er lavet i bæredygtige og slidstærke materialer. Primeblue er skabt til gavn for både miljøet og for dig. Se produktbeskrivelserne for information omkring materiale og pleje. Sådan sikrer du dig, at du passer på både dit træningstøj og på miljøet.

Når du gerne vil spice din træningsgarderobe op

Til løbeturen i regnvejret. Den sene tur i træningscenteret. Brunch og efterfølgende lørdagsyoga. En lyserød bluse kan hurtigt blive den foretrukne del af din træningsgarderobe, som gang på gang hjælper dig udenom tøjkrisen og ned i træningscenteret. Den gør det nemt at gå fra brunch til træning, uden at skulle skifte outfit. Vi kender alle de dage, hvor det er svært at komme ud af døren og ned til træning, men her kan et ekstra splash af farver være din redning. adidas har implementeret deres fantastiske lyserøde nuancer i flere af deres kollektioner. Om du er til den klassiske lyserøde T-shirt med v-udskæring, crew necks eller træningstoppe, så kan du finde det fit og feel du foretrækker, i adskillige variationer. Bevægelsesglæde og farveglæde kan sagtens gå hånd i hånd. Se selv adidas store udvalg af lyserøde T-shirts.