alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Lyserøde bukser

 
[23]

Lyserøde bukser: en farve der løber med opmærksomheden

En farvepalet af dimensioner. Hos adidas har vi alle dage imødekommet alles behov. Ikke en eneste farve er forbigået. Heller ikke pink, der er både cute, elegant og kraftfuld på samme tid. Lyserøde bukser er den perfekte blanding af rød og hvid. Forskellige pigmenter giver forskellige toner og nuancer, der også rammer en - eller flere - af dine favoritter. Lyserøde bukser er lige dele sportsbukser og fritidsbukser. Trop op til træning som en appetitlig candyfloss og vis holdkammeraterne, hvordan moden ser ud. Giv den hele armen til træning og vis samtidig vejen til sportslige resultater. Trods regnen i et par lyserøde bukser med vandafvisende overflader og nå hjem i tørvejr takket være hurtigtørrende tekstiler. Elastiske taljer lader dig træne alle intensiteter med pasformen i behold. Du bliver klar til at lave noget larm med farven, som overgår alle andre på bedårende vis.

Lyserøde bukser er et hit fra målstart

Mode og funktionalitet kommer mere end med nogen anden farve til sin ret med farven lyserød. Du kan nyde et par hyggebukser til shopping-ture med vennerne, eller melde dig til motionsløb. Balancen mellem fritid og sport er flydende med lyserøde bukser. Top cool silhuetter og snøre i taljen sikrer dig pasform og moderigtige konturer ved hver en aktivitet. Tilsæt et par sneakers, en bæltetaske og en hættetrøje – og det komplette festivallook står for døren. Pink eyecandy på bukserne er til dig, der tør skille dig ud. Samtidig kan du på forbilledlig vis slå et slag for miljøet. Vi samarbejder med Better Cotton-initiativet for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Det betyder også genanvendte materialer, så der er mening bag processerne. Lyserøde bukser har bløde bagsider og perfekt pasform, der får dig til at elske farven endnu mere. En mørk og kraftig pink, en sart lyserød eller noget midt imellem. Hver tone har sit eget udtryk.