alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pink bikinier

 
[2]
Kvinder Svømning Pink Marimekko Laine bikiniKvinder Svømning Pink Marimekko Laine bikini

Marimekko Laine bikini

Kvinder Svømning

Den perfekte kombination af farveglæde og atlestisk pasform - pink bikinier

Vi har bikinier til dig, som elsker at træde ud af mængden. Du er ikke bange for pangfarver og du elsker at kunne bevæge dig frit. Vores pink bikinier følger med din krops bevægelser, lader din krop bevæge sig frit og har sublim pasform og åndbarhed.

Pink bikinier med revolutionær pasform

Mange ved det måske ikke, men bikinien har en lang og rig historie. Selvom den er blandt vores allesammens yndlingsbeklædning når vi går på stranden, har den engang været forbudt i mange lande. Heldigvis, indgår den nu som en fast del af vores allesammens strandgarderobe. Den giver nemlig overlegen frihed. Hvad enten du er en vandhund, elsker at sole dig på stranden eller træner beachvolley, højdespring, bodybuilding eller surfing, så er der en bikini til dig. adidas har skabt pink bikinier til alle kroppe og behov. Fra den atletiske kompressions top til beachvolley og højdespring og den fine tankini med tank top overdel til den klassiske bikini som bindes i siderne.Flere af vores bikinier kommer i holdbart Infinitex Fitness stof, som bevæger sig legende let med kroppens bevægelser. Den minimatiske bikini med vores ikoniske adidas logo i kontrasterende farver på toppen, bringer tankerne hen på lange dage på stranden til intense beachvolley kampe. Er du mere til det klassiske bikini look? Så har vi pink bikinier med brede stroppe og lavtsiddende trusser, så du kan optage maksimalt af solens, varme stråler.

Gode for din krop og for vores jord

Hos adidas tror vi på, at vi skal efterlade vores jord bedre end vi fik den overleveret. Derfor bruger vi genanvendt polyester i store dele af vores badetøjskollektioner. Denne polyester kommer fra plastisk samlet op langs havenes kyster. I stedet for, at det ender i havet, ender det nu i dit klædeskab i form af din nye go to pink bikini.