alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pink badetøj

 
[25]

Pink badetøj: lys op i bølgen blå

Indled og afslut badesæsonen i pink badetøj, farven der vækker positiv opsigt og spreder inspiration. Hos adidas er farvepaletten komplet, og pink har ingen alder. Ældre vinterbadere, unge hovedspringere og babyer som badenymfer. Nyd vandsportsaktiviteter på alle planer iklædt pink badetøj med stretch, der lader dig vimse rundt i pools, søer og have. Elastanen giver dig den perfekte frihed til at komme ud i de helt rette armtag. Vandafvisende overflader lader hurtigt vandet prelle af overfladerne, når du er oppe på land igen, så du tør og komfortabel kan begive dig videre til den næste aktivitet eller slappe af på solsengen. Brug pink badetøj i saunaan og nyd godt af materialernes åndbare evner, eller tag solbad uden at blive gennemblødt i sved. UV-beskyttende membraner på svømmetøjet holder solens skarpe stråler væk fra huden. Pink badetøj i toner, der matcher din smag, fra nærmest ferskenfarvet til lyserød og alt midt imellem.

Pink badetøj: giver svømmekomforten et nøk opad

Se dig ikke tilbage, når du crawler derudad. Pink badetøj med masser af fart sender dig frem i førerposition. Tætsiddende badedragter og badeshorts mindsker modstanden og lader dig ubesværet glide gennem vandet som en delfin. Motivationen skrues en ekstra tand op i pink badetøj med genanvendte materialer som eksempelvis ECONYL®-garn, der er lavet af gamle fiskenet og andet hav- og strandaffald, som bearbejdes og bliver til nylontråde på den mest bæredygtige måde. Pink badetøj giver dig dermed mulighed for at støtte op om planetens trivsel. Pink for sig selv eller i kombination med andre nuancer. adidas-logoet er altid kronen på værket, hvad enten du er nybegynder eller kæmper med om medaljer. Føl dig som en ål i vandet iklædt pink badetøj, der med letvægtsmaterialer lader dig stryge afsted. Du får svømmetøj med mode og funktionalitet, så vejen mod medaljeskamlen er tilrettelagt på alle parametre.