alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Orange tasker

 
[5]

Få mere solskin ind i hverdagen med orange tasker fra adidas

Du er måske atlet. Du er eventyrer. Du er studerende. Du er ven. Du er forælder. Du er menneske. Du skal have en taske, som passer til alle livets situationer. Derfor er adidas orange tasker bygget med livets alsidighed in mente. Det er slut med dårlige rygsække. Hvad end du leder efter en stor weekendrygsæk, en bæltetaske til festivalen eller en sportstaske til træningen. adidas har orange tasker til dig, som ikke vil gå på kompromis med funktionalitet, look og de stærke, orange nuancer.

Snup din orange taske og drag ud i verden

Kvalitetstasker behøver ikke være kedelige. Din nye taske kan blive det statement piece, du har ledt efter. adidas laver tasker til alle, store som små. De er designet med rummelige lommer, stilrene silhuetter og iøjnefaldende grafik. Til den studerende, findes der orange tasker til de regngrå dage på vej til skolen eller universitetet. Med et blødt rum til din laptop, kan du passe på din elektronik på farten. De bløde skulderstropper giver din komfort, selv når det hele går stærkt og tasken er fuldt pakket.

Verden venter på dig

Til de lange weekender, har adidas skabt solgule, græsgrønne og orange duffelbags. De har holdbare lynlåse, store rum, masser af lommer og justerbare stropper for lettere transport. De passer også perfekt som træningstaske. Flere af weekendtaskerne er bygget i vandafvisende ripstop materiale og aftagelige lommer til vådt eller beskidt tøj. Skal du hurtigt ud af døren, skal din taske være simpel. De fede drawstrings er lavet i let stof og er ideelle til de korte ture. Med mesh og lommer udenpå, får du en vandafvisende drawstring og plads til vandflasken og nøglerne. Alt er let at få fat på, så det er bare om at pakke din orange taske og komme ud i verden.