alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Orange T-shirts og bluser

 
[34]

Orange T-shirts: en glødende varm farve under din performance

Hungrer du efter en appetitlig farve, så er orange lige sagen. Farven vækker opmærksomhed med sin stærke fremtoning. Så du kan blive kampklar med power og smagfulde toner. Orange T-shirts er nemlig ikke kun én slags farve. Den spænder fra appelsinfarvet og over lysere lakseagtige toner – til en mere brændt, brunlig orange.. Vis dit mod og iklæd dig orange T-shirts. En retrofarve, der på alle måder kaster positive kommentarer af sig. AEROREADY er din redning året rundt, når du dyrker sport. Teknologien er den ultimative komfort med sin svedtransporterende effekt, der holder kroppen tør. Tag din krop derud, hvor du presser den mest og skaber resultater. Eller leg dig gennem fritiden med udendørs fitness. Elastan akkompagnerer dig gennem høj og lav intensitet. Så din overkrop ikke begrænses, når den vrides til vægtløftning, eller når armene svinges optimalt til gymnastik. FreeLift er skabt til at holde din T-shirt på plads, så den ikke kryber op under hop.

Orange bluser – bruges også på de største sportsscener

Cykelsport, fodbold eller håndbold på eliteniveau. Orange T-shirts går igen på alverdens klub- og landshold. Du kan selv løfte dine egne sportsperformances til nye højder i den gyldne farve. Bliv set af dine holdkammerater, så sammenspillet glider til perfektion. Læg et ekstra lag på dit sportstøj. Takket være vores fokus på bæredygtighed. Better Cotton-initiativet forbedrer den globale bomuldsproduktion, mens Primegreen giver dig orange T-shirts med 100 procent genanvendt polyester. Lange ærmer med UV-beskyttelse, en fashionabel croptop eller ærmeløse designs med luft til armhulerne. Der er orange T-shirts for alle. Farven er et rent eksplosionsudbrud af kraft, som forstærker din performance. Tag løbeskoene på inden morgendagen vågner og bliv set af andre i reflekterende T-shirts. Sport med velbehag venter dig hele vejen. Med sømløse kanter og letvægtsmaterialer, der lader dig komme i mål uden ekstra byrder.