alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Orange sko

 
[75]
1 / 2
Side:af 2

Orange sko – sætter ekstra kreativ kolorit omkring dine fødder

Du er måske tilbøjelig til at vælge klassisk sort eller hvid. Farvepaletten er en øjenåbner og meget mere end tidløshed. Orange sko er modige og opsigtsvækkende på en fræk og lidt rebelsk måde. Farven er både sjov, appetitlig og energisk. Helt perfekt til brug på sportssko, hvor fart over feltet er en selvfølge. Få det bedste ud af dine orange sko. Med Boost-såler, der giver energireturnering ved hvert enkelt skridt. Så du lettere kommer igennem dine træningspas. Teknologier på stribe giver dine sportssko masser af funktionalitet. Torsion System i et todelt sål-system sørger for fleksibilitet, når du sætter af eller strækker ud. Hele foden kan bevæges med komfort uden begrænsninger. Samtidig med, at sålerne tilpasser sig underlaget. Orange sko er din vej ind i sportens verden. Brug også farven som markør, når dit look skal have er stærkt udtryk med skoene som drivkraft.

Orange sko: en kraftfuld farve med masser af pondus

Orange sko her, der og allevegne. Farven er modig og sprælsk. Den lyser op på alverdens stadions og lader tilskuere holde øjnene på atleten. Du kan få fornøjelsen af den skarpe farve til alle dine sportsgrene. Continental™ Rubber-såler med greb til udendørssport eller indendørssko. Badesko, løbesko og klatresko. Der er fodtøj i alt fra dyb brændt orange til lyse nuancer og noget midt imellem. Vælg selv, hvor meget dine orange sko skal lyse op. Bæredygtighed er en stor del af adidas. Genanvendte materialer bruges også på orange sko, så du får et miljøaspekt med i dagligdagen. Primeblue er genanvendte plasticmaterialer fra strande og kystområder, som omdannes og genbruges. Kom op i fart og lad kroppen arbejde på fuldt tryk. Orange sko med overdele i mesh sikrer åndbarhed og optimeret ventilering. Mens Primeknit er din garanti for en yderst fleksibel pasform.