alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Orange · Bukser

 
[4]
Kvinder Originals Orange Big Logo træningsbukserKvinder Originals Orange Big Logo træningsbukser

Big Logo træningsbukser

Kvinder Originals

Orange bukser lyser op på en trist gråvejrsdag

Mørke regnvejrsdage kalder på ekstra motivation, som du finder i dit tøjvalg, hvor friske farver sætter spræl på looket og skaber glæde under træningen. Orange er en farve, der giver genlyd på gader, stræder og sportsbaner, og orange bukser får dig til at stråle af energi og mod: Der er gang i dig, så modstanderen kan forvente en tornado på vej mod mål. Bæredygtighed ligger os meget på sinde. Naturen skal have det godt, og det samme skal alle vi mennesker. Better Cotton-initiativet er et skridt på vejen mod forbedret global bomuldsdyrkning. Sammen med vores genanvendte polyester reduceres ressourceforbruget for vores alles ve og vel. Træk i et par orange bukser, og hyld miljøforbedringerne, samtidig med at du får rørt kroppen. Det er ren win-win for krop og sjæl. Madarin, græskar eller nedfaldne efterårsblade. En orange tone lige efter din smag vil pryde dit outfit.

Ægte jubelscener iklædt orange bukser

Styrke, fællesskab og masser af sejre. Nationale og internationale sportshold elsker orange. Farven oser af attitude, fart og selvtillid. Komforten fra dine orange bukser kan nydes maksimalt til både hverdag og sport. Drag fordel af de bløde materialer og elastiske taljer, som yder individuel pasform til perfektion. Løstsiddende, tætsiddende eller noget midt imellem. Uanset hvad, går du ikke ned på fri bevægelighed. Strækbarheden giver dig en uindskrænket følelse, som er uundværlig til løb, cykelture, dans eller hverdagens gåture fra skole og job. Et strejf af streetwear-silhuetter matcher storbyens cool og urbane atmosfære. Rummelige bukselommer opbevarer dine høretelefoner eller træningsgadgets, hvor de svøbes ind i blødhed på alle sider. Tag din personlige stil til næste niveau med en markant og stærk farve som orange, der især er oplagt med sorte eller hvide sneakers. Lad farven være din humørmarkør, som kickstarter træningen med et ekstra tvist.