alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Nizza

 
[13]

Vælg Nizza fra adidas hvis du vil have det ypperste indenfor sneakers

Er du en som går lidt op i hvilke sneakers du har på? For det skal gerne være en fed kombination af velbehag til fødderne og samtidig et supercool look. Så er Nizza fra adidas det helt rette valg, da de formår at kombinere det fede look og samtidig giver god komfort til fødderne. Tidligere var det måske primært hvis man skulle spille basketball man valgte nogle af disse Nizza fra adidas, men nu er det bare umuligt ikke at drible rundt i dem uanset om det er på banen eller ej. Man udstråler med garanti selvsikkerhed og stil, og man vil uden tvivl blive bemærket på gaden hvis man kommer gående i disse Nizza fra adidas. Og bedst af alt er jo, at det ikke kun er det cool look, for fødderne er garanteret god komfort i dem.

adidas Nizza giver det sidste pift til dit outfit

Der er masser af muligheder med adidas Nizza muligheder. Mange farver at vælge mellem, er du til høj hæl eller mere flade sneakers eller synes du måske det er fedt, hvis der er motiv og gang i den på dine adidas Nizza. Uanset om det er det ene eller andet du er mest til, vil sådan et par give det sidste pift til dit outfit, når du står og skal vælge inden du skal ud af døren. Hvad enten det er for at hænge ud med vennerne i byen, ud for at skate eller spille lidt streetbold, eller måske bare en tur ned og handle eller hente børnene. Så er der stil over det med disse adidas Nizza. Nogle af dem er fremstillet i åndbart letvægtslærred og har en forstærkning i tåen af gummi, samt måske en vulkaniseret ydersål. Det gør dem bare endnu mere behagelige at have på en hel dag.