alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

MYSHELTER jakke

 
[27]
Tag verden med storm i en MYSHELTER jakke. De forskellige designs er skabt til at beskytte dig imod årets mest udfordrende vejrforhold, så du behageligt og stiligt kan klare kulden.

Indtag byen og naturen i MYSHELTER stil

De mange MYSHELTER jakker er designet til at kunne klare lidt af hvert, når det kommer til både vejr og terræn. Deres utrolige ydeevne skyldes i høj grad brugen af slidstærke materialer samt moderne teknologier, der i fællesskab sikrer en suveræn isolering imod kulde, regn og iskold blæst. De leverer med andre ord en optimal komfort, som naturligvis går hånd i hånd med et stiligt ydre. MYSHELTER er moderigtigt outdoortøj, der kan benyttes år efter år.

MUSHELTER frakker til dine eventyr, hvor end de går hen

MYSHELTER jakker er synonymt med funktionel beklædning, der giver dig friheden til at bevæge dig præcis, som du har behov for. De gennemtestede designs er fremstillet af lette og innovative tekstiler, hvis egenskaber strækker sig fra en høj åndbarhed til en behagelig pasform. MYSHELTER frakker er moderne og frem for alt alsidige vinter- og regnfrakker, som du trygt kan erobre både byen og vildmarken i. Derfor kan hverken regn, slud eller lave temperaturer stå vejen for, at du komfortabelt kan vandre op og ned af byens gader eller begive dig ud i naturen i selv de mest krævende årstider.

Skru op for bæredygtigheden

Først og fremmest er det en indiskutabel kvalitet, som kendetegner de mange MYSHELTER jakker. Det er takket være en lang række af forskellige designelementer, hvoraf en af dem er den grønne tråd, der tydeligt præger en stor del af de varme jakker og frakker. Her er nemlig tale om beklædning, som blandt andet er produceret af miljøvenlige og genbrugte materialer. Du kan dermed let og med god samvittighed hoppe i en MYSHELTER jakke vel vidende, at de ikoniske 3-Stripes garanter en god og bæredygtig stil.