alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Midi-nederdele

 
[3]
Kvinder Originals Grøn Faux Leather skørtKvinder Originals Grøn Faux Leather skørt

Faux Leather skørt

Kvinder Originals

Kvinder Originals Flerfarvet Midi nederdelKvinder Originals Flerfarvet Midi nederdel

Midi nederdel

Kvinder Originals

Kvinder Originals Flerfarvet Midi skørtKvinder Originals Flerfarvet Midi skørt

Midi skørt

Kvinder Originals

Skil dig ud fra mængden men en af de hippe midi-nederdele

Med en af de fine midi-nederdele fra adidas kan du kombinere det bedste fra flere verdener. Du kan sende flashbacks til fortiden med retro-glimt i nogle af modellerne, mens andre midi-nederdele er moderne, med på beatet og hippe. Midi-nederdele fra adidas kombinerer det elegante, sporty og hverdagsagtige look på én og samme tid. Samtidig formår de at give dig masser af bevægelsesfrihed og komfort, grundet deres gode og tætte pasform. De sidder perfekt til kroppen, hvad enten du dyrker motion eller bare har taget den på for at gå rundt hjemme og slappe af. Et plus er desuden, at du kan kombinere de forskellige midi-nederdele med lige præcis den top eller T-shirt som du vil. Med flere forskellige farver og varianter, er der frit spil i kombinationen med dit øvrige outfit. Det er også muligt at finde den rette model til barnet, så mor og datter kan drage ud i verden iført matchende sæt.

Hold dig et skridt foran modstanderne med en midi-nederdel

Er du på tennisbanen er det klart et skridt på vejen mod sejr, hvis du har en midi-nederdel fra adidas på. Alene det sporty og atletiske look vil lægge pres på din modstander inden kampen overhovedet er gået i gang. Og med den perfekte pasform og det bløde stof der fører sveden væk, kan du bevare elegance og nærmest svæve rundt på banen, og tage den ene sejr efter den anden. Du kan med en midi-nederdel udstråle selvsikkerhed og personlighed, samtidig med du har fuld kontrol over dit outfit og bevarer behaget og bevægelsesfriheden. De fleste modeller har strækbart stof, så hvad enten du spiler tennis, løber, skater eller har andre vilde planer, er du sikker på at din midi-nederdel sidder perfekt hele vejen igennem.