alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Midi-kjoler og midi-nederdel

 
[16]

Midi-kjoler til enhver begivenhed

Intet skriger adidas mere end et sporty og intuitivt design. De seneste kollektioner af unikke midi-kjoler holder denne vision i live på bedste vis. De præsenterer en kreativ spændvidde fra det mere casual hverdagslook over det rette outfit til en søndag i solen og til en tur i byen med vennerne. Det samme kan siges om dine sportslige præferencer - om du står på skateboard, dyrker aktiv atletik eller nyder et spil tennis, vil du sagtens kunne finde masser af gode grunde til at iklæde dig vores midi-kjoler. Du kan med andre ord, derfor altid vælge den stil som bedst passer til dig - til en hvilken som helst anledning. Alle midi-kjoler har såvel simpel elegance som stilrene detaljer at tilbyde dig. Selvfølgelig er du altid garanteret fokus på den bedste komfort kombineret med den bedste kvalitet.

Tidløst midi nederdeldesign

Med en baggrund i sportens verden kendetegnes midi-kjolerne også ved at have hentet inspiration fra en række discipliner gennem historien. Denne inspiration kan anes på tværs af hele kollektionen, hvor du finder varer fra både denne og forrige sæsons sortiment. Her finder du en stor palette af farve kombinationer, mønstre, udskæringer og andre unikke adidas-elementer som Trefoil logoet fra det olympiske lege i 1972. De simple og fine, men korte snit giver rigeligt med inspiration til at eksperimentere med forskellige looks - uanset hvilket produkt du ender med at forelske dig i.

Den rigtige form som skræddersyet til dig

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt midi-kjolerne passer til dig, da de alle er designet til at imødekomme så mange forskellige mennesker som overhovedet muligt. Ligesom det tidløse design, spænder midi-kjolerne bredt og kan bruges til at personalisere dit helt eget perfekte look. Prismæssigt vil du finde et betydeligt sortiment af alternativer, uanset budgettets grænser.