alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Maxikjoler

 
[5]
Kvinder Y-3 Sort Y-3 Classic Track kjoleKvinder Y-3 Sort Y-3 Classic Track kjole

Y-3 Classic Track kjole

Kvinder Y-3

Et elegant og stilet look i maxikjoler

Hvis du trænger til at pifte dit look op på en sporty måde, så er maxikjoler løsningen på din tøjkrise. Bukser og shorts kan man hurtigt få nok af i garderoben og nogle gange må der godt være ekstra stil over looket. Hos adidas fører vi altid funktion og fashion sammen. Med maxikjoler kommer det maksimalt til udtryk. De ankellange og uformelle designs har fået en ny revolution på modescenen og du kan lade de lange tekstiler flyde ud over din figur. Maxikjoler er den type kjoledesign, du griber til, når der står sommerfest på programmet. De lange komfortable kjoler gør dig altid klar til at være aktiv. Elastiske materialer giver dig nemlig øget bevægelsesfrihed, så du kan smide stiletterne til havefesten og gribe en frisbee, eller tumle omkring med ungerne på campingpladsen. Silkebløde satin-materialer og genanvendt polyester smyger sig om din krop, så du kan være smukt klædt på med velvære.

Lange kjoler til selskab og sport

Hos adidas har vi altid fokus på detaljer, som kan løfte både komforten og stilen. Derfor er vi med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning. Genanvendelighed ligger os på sinde sammen med effektive teknologier. Derfor kan du nyde godt af AEROREADY, der sikrer åndbarhed og svedtransportering. Designmæssigt bryder skæve detaljer det lange maxilook, så du undgår en kasseformet silhuet. En ærmeløs side, lange slidser eller et presse-foldet ærme. De raffinerede finesser giver dig både mere bevægelsesfrihed og tilføjer smukke kontraster. Asymmetriske snit giver maxikjoler et skræddersyet look, der får dig sporty og elegant fra tennistronen til den røde løber. Alle de hyggelige aftener på stranden eller dans i byen natten lang bliver helt optimale i et af de ankellange sportsskrud. Det er feminine kjoler, der pifter dig op, uden at gøre det alt for formelt. Logoet fra adidas er naturligvis altid til stede, så ingen er i tvivl om din underfundige sportsattitude.