alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Marvel T-shirts

 
[12]

Marvel T-shirts fra adidas pepper hverdagen op med superhelte

Lad blot hverdagen og dens vekslende indhold komme an. Fra klatring i høje trækroner til ugens fodboldtræning og nye tricks. Indtag træer og bane og alt derimellem iklædt trendy og komfortabelt børnetøj, der bringer superhelte-fornemmelser og favoritfigurer til børns hverdag og mange aktiviteter. Marvel T-shirts i bløde, letvægtige materialer til sommerdage under solen. Varme Marvel hættetrøjer i blød isoli og med store, beskyttende hætter til årets køligere dage og ugens fem dage på skolebænken. Smarte badebukser, bløde joggingbukser og hele sæt fra Marvel. Dit barn klædt på fra top til tå i skelsættende dele, der giver frit flow for kreativiteten. Hverdagen bliver aldrig kedelig. Opdag den med dit barns nysgerrige øjne.

Lad dit barn slå sine folder i bevægelige Marvel hættetrøjer

Bring de velkendte superhelte til dit barns hverdag med Marvel T-shirts og anden beklædning fra det anerkendte filmselskab. Flot grafik kombineret med historiske 3-Stripes er en vindende opskrift på succes. Det tilsat alt fra de dæmpede og klassiske farver til de iøjnefaldende nuancer, så dit barn kan slå sine folder i en Marvel hættetrøje, der vender sukkende blikke. Ribhalse, løbesnore og specialdesignet pasform går i et med dit barns bevægelser, så intet står i vejen, når klasselokalet skal indtages med maner og selvtillid. Den frie bevægelighed i fokus, så der kan kravles, løbes og leges uanset ramme og indhold.

Hop i bølgen i selskab med de store helte

Foruden de trendsættende Marvel T-shirts og hættetrøjer er der hjælp at hente på varme dage, når det er tid til at springe i en forfriskende bølge. Til leg i vandet og øvende svømmetag bakker klorresistent Infinitex fitness og strækbart stof af nylon og elastan op om dit barns bevægelser. Lad crawl og bryst glide lettere med en superhelt på benet.