alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Veste til mænd

 
[38]

Veste til mænd der ikke lader sig slå ud af vind og vejr 

Selv om det blæser lidt og ikke er specielt varmt i vejret, og på trods af der måske er en smule regn i luften, skal du ikke lade dig slå ud og blive indendørs. Det er fortsat muligt at komme ud og være fysisk aktiv med en af de mange veste til mænd som kan findes hos adidas. Hvorfor blive indendørs, når eventyret venter udenfor? Vejret skal i hvert fald ikke være en undskyldning, i stedet er det bare at finde den rette herrevest og så komme af sted. Der er en række forskellige udgaver og modeller, så uanset om du skal have et ekstra lag på og ud og løbe på stierne eller vejen eller om du skal ud og cykle, er det muligt at finde den helt perfekte udgave der passer til dig. Disse herreveste sidder tæt til kroppen, men er i stand til at strække sig, så frygt ej, du bevarer masser af komfort og bevægelighed, og kan frit dyrke lige præcis den form for motion du vil.

Når vejret er køligt holder du dig varm med en herrevest

En række af disse herreveste er lavet i COLD.RDY materiale, hvilket sørger for du kan føle dig godt og tilpas, uanset hvad du laver, samtidig med at materialet hjælper med at holde vind og fugt ude og i stedet holde varmen inde. Det er den helt ideelle balance mellem beskyttelse mod vejret, og samtidig bevarelse af den fantastiske bevægelighed. Samtidig er disse herreveste superpraktiske, da der i flere af dem er god plads til lidt opbevaring, hvilket betyder du ikke har brug for lommer i bukserne. Der er i flere modeller små lommer, så du sikkert kan fare afsted på stierne eller banen, og opbevare telefon, pung, bilnøgler og andre småting sikkert og tørt.