alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Gummistøvler til mænd

 
[112]
1 / 3
Side:af 3

Bliv en del af revolutionen inden for gummistøvler til mænd

Glem alt om de traditionelle langskaftede gummistøvler i klodsede dimensioner tilsat tilforladelig eller ikkeeksisterende pasform. adidas giver kategorien et frisk pust, så de gamle modeller forvandles til et par vandtætte sneakers til mænd. Stik i et minimalistisk design, der forener kraftige vandafvisende teknologier som åndbar GORE-TEX® med andre eftertragtede teknologier. Blød stretch og tekstiloverdele i sømløs Primeknit favner foden på støttende vis. 360Wrap supplerer med fastlåste fornemmelser. Resultatet er en sublim pasform og sko, der går i ét med dig og dine bevægelser. Ustadigt vejr hindrer ikke udendørsliv og sport i det fri. Med de vandtætte støvler til mænd kan du medbringe komforten og de tørre fornemmelser over alt på din vej.

Fast fodfæste og stød afværget med vandtætte støvler til mænd

Vådt føre kan lede til udfordringer på din vej. Glatte flader og mudret terræn er som oftest udslaget af regnfulde dage. adidas gummistøvler til mænd er designet med X-Traxion-riller og ydersål af Continental™ Rubber, som forhindrer overfladekontakt i at blive en vanskelig affære. Dit greb styrkes i vådt vejr og resulterer i et velafbalanceret og stabilt fodfæste. For hvert skridt du tager, hjælper den støddæmpende og letvægtige EVA-mellemsål dig videre, mens Boost gavmildt returnerer energi i takt med, at du bruger den. Bedre og mere stabile skridt i vente.

Alsidigt fodtøj til varierende indhold

Solide slag med køllen på golfbanens grønne græs. Lange distancer til fods omgivet af naturens betagende omgivelser. En vandtæt sko, der trofast ledsager dig i hverdagen og dens alsidige indhold. Hvilket formål tilser du dine nye gummistøvler til mænd? Vi er alle forskellige og fylder livet med forskelligt indhold. Funktionelle, alsidige og vandtætte sneakers til mænd bakker op om dine aktive udfoldelser uanset retning. Og det mens vi fuldender med et stærkt, råt og trendsættende design, der løfter dit sporty look.