alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Herreure

 
[34]
Digital One GMT R ur
Edition Three M ur
Digital One GMT R ur
Project One R ur
Digital Two M ur
Project Two R ur
Project Two R ur
Project Two R ur
Project One R ur
Project Two R ur
Project Two F ur
Project Two R ur
Project One R ur
Code One Small S ur
Project One R ur
Digital Two R ur
Digital One GMT R ur
Digital One GMT R ur
Project One R ur
Code One SST ur
Code One S ur
Code One Chrono S ur
Edition Three Small M ur
Edition Three Small SST ur
Digital One GMT R ur
Code One M ur
Code One Chrono L ur
Edition One Chrono SST ur
Code One Chrono M ur

Herreure fører dig gennem tidens gang til sport og hverdag

Hvis du gerne vil prøve at undgå, at tiden løber fra dig, så er herreure din personlige tidsassistent. Slut med at bøvle med at aktivere mobilen, i stedet kaster du lige et hurtigt blik på håndleddet. Samtidig får du også noget pænt at kigge på. Det alsidige udvalg med herreure sørger for, at du kan vælge en model, der matcher din personlige stil. Du skal møde på job, har et møde, skal hente ungerne i børnehave eller nå et tog. Tiden sætter hele tiden rammer for, hvordan enderne når sammen. Deadlines, en date eller sportsaktiviteter. Et ur er uundværligt i rigtig mange henseender. Herreure fra adidas er ikke blot praktiske tidtagere, men også modeobjekter. Det er tilbehør, som giver dit look en ekstra dimension. Samtidig kan du starte din dag med den helt rette timing – så længe du blot husker at tjekke urskiven i ny og næ.

Herrefede accessories

Praktiske armbåndsure fra adidas giver dig kontrol over dagens tidssituation. Det betyder, at du kan strukturere og skemalægge din dag, eller blot tage nogle spontane ture ud i det blå. Alt dette med tiden ved din side. Herreure tilbydes i mange forskellige looks. De klassiske og maskuline designs er kendetegnet ved materialer i kraftigt stål. Det er stilrigtige designs, som kan gå til både jakkesæt og træningssæt. I den helt anden boldgade er der herreure til dig, der ønsker en mere blød og sporty stil. Det er komfortable silikoneremme og velcroremme samt en farvepalet i alle regnbuens toner. Et forfriskende pust på ethvert look. Herreure er ikke kun mode, men også masser af funktionalitet. Stopfunktion, kalender, vandtæthed, pulsmåler og meget andet. Du vil altid kunne holde øje med din træning samtidig med, at du har et ur lige ved hånden. Det er modetilbehør kombineret med funktionalitet – og selvfølgelig med adidas-logo som omdrejningspunkt.