alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trefoil-hoodies til mænd

 
[14]
Originals Blå Trefoil Paris hættetrøjeOriginals Blå Trefoil Paris hættetrøje

Trefoil Paris hættetrøje

Originals

adidas Trefoil-hoodies til mænd: din inspirerende sportsstil!

De ses overalt og skaber ungdommelighed: adidas Trefoil-hoodies til mænd er sportens og hverdagens favorittrøjer; dem, der får dig velklædt gennem alle sports-, hverdags-, og fritidsaktiviteter. Med kløver-logoet på trøjerne udstråles der retro og kig tilbage i arkiverne. Der er dømt nostalgi og moderne innovation på samme tid. Pres kroppen uden at blive gennemblødt med AEROREADY, der er udviklingen, der holder dig tør med svedtransporterende membraner, som leder fugt ud, så det ikke fanges på huden. adidas Trefoil-hoodies til mænd er udstyret med praktiske detaljer. Brug hætten som vindafskærmning ved at snøre til, så den holder tæt om hovedet, så din træning upåvirket kan fortsætte. Placér hænderne behageligt i de dybe kængurulommer, når der skal slappes af, eller når vinden hærger. Praktiske elastikker om talje og håndled lukker yderligere af for træk, så du ufortrødent kan varme op, spille og strække ud uden at lade elementerne påvirke dig.

adidas Trefoil-hoodies til mænd: hold det klassisk med fortidens coolness

Genkendeligheden er spot on. Trefoil-logoet forbindes med kulturarv og stolte minder, som lever videre i allerbedste velgående. adidas Trefoil-hoodies til mænd er skabt med respekt for fortiden og linjens signatur og er ofte tilsat et tvist med kløver-logoet på en ny og sjov måde eller i form af opsigtsvækkende farvekombinationer. En sund trøje mod huden. Det kan du mærke direkte med økologisk bomuld. Vores engagement i Better Cotton-initiativet arbejder for en forbedret global bomuldsproduktion. Sideløbende med det sørger vores innovative Green-udviklinger for, at polyester genanvendes for at reducere emissioner og ressourceforbruget. adidas Trefoil-hoodies til mænd er klar til at følge dig som aktiv spiller eller som tilskuer. Brug din trøje på toppen som yderlag eller som isolerende mellemlag takket være isoli på bagsiden. Der er dømt maskuline sports- og fritidstrøjer, som du vil have på både dag og nat!